Sözcü TBMM uygulamasında devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'okumuyorum kimse de para verip almasın' dediği Sözcü gazetesi TBMM'nin haber aplikasyonundan çıkarıldı. Ancak bir süre sonra gazete yeniden uygulamaya görüldü.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - "2020'nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı" manşeti altında Ayasofya'nın ibadete açılmasına da yer veren Sözcü gazetesi bugün mobil cihazlara da yüklenen TBMM aplikasyonunda yer almadı. Gazete bir süre sonra yeniden uygulamada görülürken, olayın 'teknik sıkıntı'dan kaynaklandığı öğrenildi.

'TEKNİK SIKINTI' 

Meclis kaynaklarından edinilen bilgiye göre aplikasyonda Sözcü gazetesinin yer almaması hizmet alınan firma değişikliği nedeniyle "teknik bir sıkıntı"dan kaynaklandı. Sıkıntının giderilmesinin ardından Sözcü gazetesi de sistemde yer aldı. 

TBMM'nin yasama faaliyetleri, haberler ve tutanakların yer aldığı aplikasyonu milletvekili, çalışan ve basın mensupları kullanıyor.

 

 

ERDOĞAN DÜN 'ALMAYIN' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sözcü gazetesinin manşetiyle ilgili dün kendisine yöneltilen soru üzerine, "Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de buna para verip almasın. Ayasofya 2020'nin adeta taçlı yıldızıdır" demişti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ayasofya'nın açılışını '2020'nin felaketleri' ve 'hatırlamak istemediğimiz' olayları arasında sayan bir zihniyet, hangi topraklara ait olabilir?'' diye sormuştu. (DUVAR)