120 filmde rol aldı: Nicolas Cage kariyerinin en iyi filmini açıkladı

Nicolas Cage, kariyerinin en iyi filminin 2021 yapımı "Pig" olduğunu açıkladı. Cage, "Çok sessiz, nazik bir film" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Yüz Yüze", "Melekler Şehri", "Savaş Tanrısı" ve "60 Saniye" gibi yapımlarda rol alan oyuncu Nicolas Cage, mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğü filmini açıkladı. 

Hollywood'da tanınmasını sağlayan "Valley Girl"den bu yana birçok yapımda rol alan Cage'in mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğü filmi 2021 tarihli "Pig" oldu. Michael Sarnoski imzalı film, Cage'in kariyerindeki en iyi eleştirilerinden bazılarını aldı ve Rotten Tomatoes'ta yüzde 97 olumlu puan aldı. 

The New Yorker'a verdiği röportajda, Cage, "Bu film, insanların bir şeyler öğrenebileceği bir yapım çünkü bir noktada yaşanan trajedi sizi etkisi altına alacak. Bunun olması an meselesi. Deli olduğumu düşünenlere aksini kanıtlayacak nitelikte, çok sessiz, nazik bir film" ifadelerini kullandı. 

'YAPAY ZEKADAN ÇOK KORKUYORUM'

Ntv'nin aktardığına göre, Hollywood'da yapay zeka kullanımıyla ilgili de konuşan Cage, üzerinde çalıştığı bir program ve film için "tarama yaptıracağını" söyledi. Cage daha sonra yapay zeka konusundaki endişelerini dile getirdi.

Cage, "Beni bir bilgisayara koyup göz rengimi ve değişimimi eşleştirmeleri gerekiyor; bilmiyorum. Vücudumu çalacaklar ve dijital yapay zeka aracılığıyla onunla istediklerini yapacaklar.  Umarım yapay zeka değildir. Yapay zekadan çok korkuyorum. Bu konuda düşüncelerimi her zaman dile getiriyorum" dedi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Nicolas Cage film pig