14 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklandı

Bursa'da Yılmaz Ç. isimli erkeğin, velayeti 6 yıl önce boşandığı eşinde olan kızı A.Ç.'ye istismarda bulunduğu iddia edildi. Yılmaz Ç., 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa’nın Gemlik ilçesinde Yılmaz Ç. (47), velayeti 6 yıl önce boşandığı eşinde olan kızı A.Ç.’ye (14) istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklandı. Olay, babası ile birlikte kalan A.Ç.’nin annesine attığı mesajlarla ortaya çıktı. 

DHA'nın aktardığına göre Yılmaz Ç., velayeti annesinde bulunan kızı A.Ç.’den birkaç günlüğüne kendi evinde kalmasını istedi. Babasının evine giden A.Ç, birkaç gün sonra annesine cep telefonundan mesaj gönderdi. A.Ç., Yılmaz Ç.'nin evden çıkmasına izin vermediğini ve kendisini tehdit ettiğini yazdı. A.Ç.'nin annesi, Yılmaz Ç.'nin evine gitmek üzere yola çıkıp polise de ihbarda bulundu. Anne zili çalmasına rağmen kapı açılmadı. Bu sırada İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de adrese geldi.

Polisin uyarıları üzerine kapıyı açan Yılmaz Ç. gözaltına alınırken, A.Ç. de ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan A.Ç., annesine mesajda yazdıklarını emniyette de tekrarladı. Emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği Gemlik Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Yılmaz Ç., ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler istismar Bursa Gemlik