2. Lig, Süper Lig'i affetmiyor: Rizespor da gitti

Türkiye Kupası'nda dün 2. Lig'den Bodrumspor'un Başakşehir'i elemesinin ardından bugün oynanan Rizespor-Ankaraspor maçında da Süper Lig takımı elendi.

Günün ilk maçında tur biletini Ankaraspor kaptı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan bugün de devam etti. 4. tur maçında Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor sahasında TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Karşılaşmada gülen taraf 1-0'lık skorla konuk ekip Ankaraspor olurken, tur biletini de aldı. Çaykur Rizespor ise bu skorla kupaya veda etti. Ankaraspor'un golü karşılaşmanın 49. dakikasında Erdem Çetinkaya'dan geldi.

BİR SÜRPRİZ DE AKSARAY'DAN

Günün diğer sürprizini TFF 3. Lig ekibi 68 Aksarayspor yaptı. Aksarayspor deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Altınordu'yu 3-1 mağlup etti.
Samsunspor evinde Uşakspor'u 4-0'la geçerken, Boluspor Yeni Orduspor'u 4-2, Denizlispor da Ağrı 1970'i 3-0 yenerek sürprize izin vermedi.

Kupada Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük evinde Sarıyerspor'u 2-0 yendi. Kocaelispor da deplasmanda Adanaspor'u 2-1 yenerek üst tur bileti aldı. 

Aytemiz Alanyaspor ise TFF 3. Lig'de mücadele eden Osmaniyespor'u evinde 6-0 yenerek tur atladı. Bir diğer Süper Lig temsilcisi Yukatel Kayserispor, Alagöz Holding Iğdır FK'yi 4-0'lık skorla geçti. 

Günün son karşılaşmasında ise Hatayspor, penaltılara giden maçta Eyüpspor'u 6-5 mağlup etti. (HABER MERKEZİ)