280 dükkanlık Akdeniz Modern'in temeli atıldı

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi'ne ait arazide planlanan Akdeniz Modern projesinin temeli atıldı. Projenin 24 ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 17 dönümlük arazide 280 dükkan kapasitesiyle planlanan Akdeniz Sanayi Sitesi (Akdeniz Modern) projesinin temeli atıldı. 

Ilgazlar İnşaat tarafından yapılacak olan projenin temel atma törenine, siyaset, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasından çok sayıda temsilci katıldı. 

Temel atma töreni finalinde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise otobüs ve traktörü ile sanayiye geldiği yıllarından ve siyasete geçiş sürecinden bahsetti.

Projenin tamamlanması ile oluşacak iş ve ekonomik hacmin önemi vurgulayan Böcek, proje ile ilgili tüm birimler olarak gereken tüm desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edileceğini söyledi.

24 AY SÖZÜ VERİLDİ

Konuşmasının bir bölümünde kürsüden Ilgazlar İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ilgaz’a dönen Başkan Böcek, normalde 3 yılda bitirilmesi planlanan proje için bitiş tarihi sözü istedi. Şirket yetkilisi İsmail Ilgaz ise projeyi 24 ayda bitireceklerini belirtti.