3. sezon çekimleri devam eden The Boys dizisi 4. sezon onayı aldı

Çizgi roman uyarlaması Amazon Prime dizisi The Boys, 4. sezon onayı aldı. Dizinin 3. sezonun çekimleri şu anda Toronto’da devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amazon Prime’ın süper kahraman dizisi The Boys, 3. sezonun çekimleri Toronto'da devam ederken 4. sezon onayı aldı. Yeni sezon onayını, adını dizideki süper kahramanları bünyesinde bulunduran Vought International şirketinden alan Instagram hesabı duyurdu.

Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Resmi olarak açıklanmasa da kaynaklarım bana The Boys’un 4. sezon için onaylandığını (sürpriz değil!) ve çekimlerin 2022’de başlayacağını söylüyor” ifadeleri kullanıldı. Geçen yılın ekim ayında, dizinin yaratıcısı Eric Kripke de, dizinin en az 5 sezon süreceğini ve hikâyenin buna göre tasarlandığını söylemişti.

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Amazon Prime Video için geliştirilen dizinin ilk sezonu Temmuz 2019’da izleyicilerle buluştu. İkinci sezonu da Eylül 2020’de yayınlanan dizinin hikâyesinin merkezinde şöhret yüzünden yozlaşan ve dünyaya 'faydadan çok zararları dokunan' süper kahramanları kontrol altında tutmak ve gerekirse ortadan kaldırmak için bir araya gelen The Boys ekibi yer alıyor.

Dizinin 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.