3 yıldır aranan Zafer Koçak yakalandı

Çok sayıda suçtan aranan, ve hakkında 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Zafer Koçak Alanya'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Alanya ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) ile e Özel Harekât şube müdürlükleri görevlilerinin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri olmakla suçlanan Zafer Koçak yakalandı.  

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Ruhsatsız ateşli silah bulundurma", "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Silahla tehdit", "Kasten yaralama", "Hakaret", "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "Mala zarar verme", "Tefecilik" ve "Suç delillerini gizleme, değiştirme veya yok etme" suçları kapsamında çok sayıda suç kaydı bulunan Zafer Koçak 3 yıldır aranıyordu. 

DHA'nın haberine göre Hakkında 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası da olan Koçak'ın gizlendiği konutta 9 milimetre çaplı bir ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait bir şarjör ve 9 milimetre çaplı 56 mermi ve iki çift sahte plaka ele geçirildi. (HABER MERKEZİ)