38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, 28 Ağustos'ta başlıyor

Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali programında Melek Mosso ve Pinhani konseri ile Şevket Çoruh ve Gülay Karacaoğlu’nun sahneleyecekleri ‘Bir Baba Hamlet’ oyunu da yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl 38'incisi düzenlenecek Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali için geri sayım başladı. Çocuk Korteji ile 28 Ağustos’ta başlayacak festivalin açılışında Melek Mosso sahne alacak.

Festivalin ikinci gününde Şevket Çoruh ve Gülay Karacaoğlu’nun sahneleyecekleri ‘Bir Baba Hamlet’ adlı oyun, 75. Yıl Parkı’nda tiyatroseverlerle buluşacak. Festivalin son günü Bülent Ecevit Meydanı’ndan başlayıp 75. Yıl Parkında son bulacak ‘30 Ağustos Bayramı Zafer Korteji’ sonrasında Pinhani konser verecek.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, festivalle ilgili şunları söyledi:

“Genel Başkan’ımız Sayın Özgür Özel’in açılışını yaparak kentimizi onurlandıracağı 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Festivali çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm yurttaşlarımızı kapsayan etkinliklerle dolu dolu geçecek. Bu yıl festivalimizi Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında yarınlarımızın umudu Atatürk çocuklarına armağan ediyoruz. Festivalimizin açılışını Çocuk Korteji'mizle gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız için tiyatro, atölye etkinliklerimiz olacak.”