4 yaşındaki Nazlı'nın cansız bedeni bulundu: Evinin önünde oynarken kaybolmuştu

Denizli'de dünden beri kayıp olan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen'in dere yatağında cansız bedeni bulundu. En son tren rayları üzerinde görülen Nazlı’ya ait yeni görüntüler ortaya çıkmıştı.

4 yaşındaki Nazlı'nın cansız bedeni bulundu: Evinin önünde oynarken kaybolmuştu
Fotoğraf: İHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Honaz ilçesinde evinin önünde dün oynarken kaybolan Nazlı Şeşen'in, bugün saat 15.30 sıralarında cansız bedeni bulundu. Küçük kızın cesedi, kaybolduğu yere 5 kilometre mesafedeki Aksu Deresi'nde dalgıçlar tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.  

Dün başlayan arama çalışmaları bugün de devam etti. En son tren rayları üzerinde görülen kayıp Nazlı’nın evinden uzaklaştığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

4 yaşındaki Nazlı'nın cansız bedeni bulundu: Evinin önünde oynarken kaybolmuştu - Resim : 1

İsmail ve Gülizar Şeşen çiftinin tek çocuğu olan Nazlı Şeşen'i bulamayan ailesinin ihbarı üzerine AFAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, kamu kuruluşları ve gönüllü arama kurtarma derneklerinin katılımıyla arama çalışmaları yapıldı.

4 yaşındaki Nazlı'nın cansız bedeni bulundu: Evinin önünde oynarken kaybolmuştu - Resim : 2

BARAJIN SUYU KESİLDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde son olarak köprüye yöneldiği görülen Nazlı'nın dereye düşmüş olma ihtimalini de değerlendiren ekipler dereyi besleyen Akbaş Barajı'ndan suyu kesti. Aynı zamanda derede bulunan terliklerin ise ailesi tarafından Nazlı'ya ait olduğu doğrulandı. Suyun debisinin düşmesiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıç adamlar derede arama çalışması yaptı. 

4 yaşındaki Nazlı'nın cansız bedeni bulundu: Evinin önünde oynarken kaybolmuştu - Resim : 3

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Son görüntülerinde tren rayının üzerinde yürüdüğü ve derenin üstünden geçen demir yolu köprüsünde durakladığı görülen kayıp Nazlı’ya ait yeni bir güvenlik kamerası görüntüsü daha ortaya çıktı. 4 yaşlındaki Nazlı’nın koşarak tren raylarına doğru ilerlediği anlara ait görüntülerde, onu gören ve ekiplere yön tarifi yapan son görgü tanıklarının boş araziden demiryoluna doğru ilerlediği anlar yer aldı. 

(İHA)