6 gollü maçta puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde İstanbulspor ile Fraport TAV Antalyaspor 3-3 berabere kaldı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında İstanbulspor ile Fraport TAV Antalyaspor, 3-3 berabere kaldı. Bu sonucun ardından ev sahibi İstanbulspor puanını 28'e, deplasman ekibi ise 33'e yükseltti. 

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki karşılaşmayı Yiğit Arslan yönetti.

DHA'nın aktardığına göre 6'ncı dakikada İstanbulspor Rroca'nın golüyle öne geçti. 43'üncü dakikada Antalyaspor Fernando ile beraberliği yakaladı. 45'inci dakikada İstanbulspor Ba'nın kafa golüyle tekrar öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

51'inci dakikada Antalyaspor Wright'la tekrardan eşitliği yakaladı. 55'inci dakikada İstanbulspor Onur'un ayağına çarparak ağlara giden topla 3'üncü kez öne geçti. 85'inci dakikada Antalyaspor penaltı kazandı. 88'inci dakikada Wright, kullandığı penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve yeniden eşitlik sağlandı.

Karşılaşma bu skorla sona erdi.

BA, DUHANEY, JENSEN VE ONUR ERGÜN FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

İstanbulspor'un Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçta İstanbul ekibinde sarı kart gören 4 oyuncu cezalı duruma düştü. Sarı-siyahlı ekipte Mahamadou Ba, Demeaco Duhaney, David Jensen ve Onur Ergün, Süper Lig'in 31'inci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçta takımını yalnız bırakacak. (HABER MERKEZİ)