76 yaşındaki milyarderden Ali Koç'a 'ülkeyi terk et' çağrısı

İş insanı Nail Keçili yaptığı paylaşımla Ali Koç'a yurt dışına taşınma çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 76 yaşındaki ünlü reklamcı ve iş insanı Nail Keçili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç’a çağrıda bulunan Nail Keçili, Koç’a, Fenerbahçe başkanlığını bırakıp işlerini yurt dışından idare etmesi gerektiğini söyledi.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, Nail Keçili’nin paylaşımı şu şekilde: "İş dünyasındaki insan bilgi, eğitim, kalitesi gittikçe seviye kaybetmekte…Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş eski kalite ve seviyelerini farklı değerleri olan insanlara teslim edildi……

Ali kardeşim, tavsiyem gene şudur. Bu ülkenin Fenerbahçesine bile fazla geldin….. Görgü bilirsin aileden gelir. Terbiye mektepte de alınabilirdi ancak o okullarda o eğitim sistemi de bitti….

Sen ve senin gibi özel yetişmiş insanlar tüm batı ülkelerinde istedikleri kulübün başkanı hatta sahibi olur veya kurarsın. Bu TFF başkanlığına gene başkan adayı beyin bu cesareti ve onun destekçisi senin gibi atlet komple adamları istemez…..

Sen çık git yurtdışından işlerini idare et, spor kulüpleri kur, gençleri yetiştir."

Neil Keçili.

 

(HABER MERKEZİ)