9 kişi kalan Rizespor, Sivas'tan 1 puanla dönüyor

Sivasspor ve Çaykur Rizespor berabere kaldı. Sivasspor'un 72'inci dakikada Kayode'yle bulduğunu gole, Rizespor 74'üncü dakikada Pohjanpalo ile yanıt verdi. Ayrıca Rizespor maçı 9 kişi tamamladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 18'inci haftasında Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta, Çaykur Rizespor 54'üncü dakikada 10 kişi kaldı. Orta alanda Fajr'a faul yapan Alper Potuk, ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı.

Sivasspor 72'nci dakikada öne geçti. Sağdan Fajr serbest vuruşu kullandı. Ceza alanında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Cofie'nin önünde kaldı onun vuruşunda topu kontrol eden Kayode'nin şutu defanstan döndü. Dönün topa bir kez daha Kayode vurdu, savunmadan da seken top ağlarla buluştu: 1-0.

74'üncü dakikadaki Çaykur Rizespor atağında sağdan Boldrin ceza alanına girdi, içeriye çevirdiği topa arka direkte Pohjanpalo vurdu, kaleci Ali Şaşal topu çeldi. Hakem oyunu devam ettirdikten sonra VAR uyarısıyla oyunu durdurdu. Pozisyonda topun çizgiyi geçtiği belirlenince hakem golü verdi: 1-1.

90+4'te ceza alanı önünde James'i düşüren Baiano ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve Çaykur Rizespor sahada 9 kişi kaldı.

Maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Sivasspor 26 puana, Çaykur Rizespor da 17 puana yükseldi. (SİVAS/DHA)