ABBSK Kız Basketbol Takımı'ndan oyunculara ve takım antrenörüne milli takım daveti

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Kız Basketbol Takımı'nın 5 oyuncusu ile kulüp antrenörü Murat Kaya, milli takım kampına davet edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Şampiyonu olan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (ABBSK) U16 (16 yaş altı) Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu, milli takım kampına davet edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı’ndan gelen ve Federasyon Genel Sekreteri Serhan Antalyalı imzalı davet yazısında, Milli Takım İdari Kadrosu’na Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya dahil edilirken, sporcu kadrosuna Büyükşehir Belidiyesi Spor Kulübü U16 Yıldız Kız Basketbol Takımı’ndan Şevval Yalınkaya, Eylül Akdağ, Nisanur Tutar, Belinay Aybaba, Simge Erol dahil edildi.

'SPOR KULÜBÜMÜZÜN ELDE ETTİĞİ BAŞARI DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR'

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüzün elde ettiği başarı doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. U16 Kız Basketbol Takımımız Türkiye şampiyonu olmuştu. U18 ve U16 Kız Basketbol Milli Takımlarına davet edilen sporcularımızla da gurur duyuyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturmak, kent ve ülke sporuna katkı sağlayacak seviyede sporcular yetiştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.