ABD Başkanı Biden: Genç değilim ama ne yapmam gerektiğini biliyorum

Rakibi Donald Trump'la tartışmasındaki performansı eleştirilen ABD Başkanı Biden, "Genç değilim ama ne yapmam gerektiğini biliyorum. Milyonlarca Amerikalı gibi düştüğümde de kalkmayı biliyorum" dedi.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesinde rakibi Donald Trump'la yaptığı ilk canlı yayın tartışmasına ilişkin aldığı eleştirilerin ardından, "Genç değilim ama ne yapmam gerektiğini biliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Joe Biden, Kuzey Carolina eyaletinde düzenlediği seçim kampanyasında konuştu.

Eskisi kadar rahat yürüyemediğinin, rahat konuşamadığının farkında olduğunu söyleyen Biden, "Genç değilim ama ne yapmam gerektiğini biliyorum" dedi.

Biden, gerçekleri konuşmayı bildiğini ve yanlışla doğru arasındaki farkı da ayırt edebildiğini belirterek, "Milyonlarca Amerikalı gibi düştüğümde de kalkmayı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ekonomiyi güçlendirmek ve dünyayı "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gibilere karşı korumak" konusunda da ne yapması gerektiğini bildiğini söyleyen Biden, "Eğer kalpten bu işi yapabileceğime inanmasaydım, tekrar aday olmazdım. Ancak risk çok büyük. Donald Trump; bu ülke, özgürlüğümüz ve demokrasi için gerçek bir tehdit. Bu seçimi kazanma niyetindeyim" diye konuştu.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)