ABD'de bir evde 7 ceset bulundu: 2 çocuk aranıyordu

Oklahoma eyaletinde iki kayıp çocuğu arayan polis, bir evde yedi ceset buldu. Ölü bulunan kişilerden birinin cinsel saldırı suçundan hüküm giymiş Jesse McFadden olduğu belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’nin Oklahoma eyaletinin Henryetta şehrinde bir mülkte, 7 kişinin cansız bedeni bulundu. Bulunanlardan ikisinin kayıp olarak aranan iki çocuğa ait olduğu açıklandı. Ölü bulunan kişilerden birinin de cinsel saldırı suçundan hüküm giymiş bir kişi olduğu belirtildi.

VOA Türkçe'nin aktardığına göre, polisin cinsel saldırı hükümlüsü Jesse McFadden’in yaşadığı yerde yaptığı aramada 14 ve 16 yaşlarındaki iki kayıp çocuğun cansız bedenlerinin bulunduğu duyuruldu. Polis, basın toplantısında verdiği bilgide, diğer cansız bedenlerin McFadden ve aile üyelerine ait olduğunun sanıldığını ancak henüz kimlik tespitlerinin tam olarak yapılmadığını belirtti.

Polis yetkilileri şehirde pazartesi günü erken saatlerde, bölgede iki çocuğun kaçırıldığına dair bir alarm yayınlamıştı. Polis sabaha karşı saat 3’te McFadden’in yaşadığı mülke gidildiğini ve burada yapılan aramada cansız bedenlerin bulunduğunu açıkladı.

39 yaşındaki McFadden, hapishanede bulunduğu sürede bir cep telefonu kullanarak bir kız çocuğa cinsel taciz mesajları göndermekle suçlanıyordu ve davası pazartesi günü görülmeye başlayacaktı. McFadden daha önce 2003 yılında tecavüz suçlamasıyla ceza almıştı. (DIŞ HABERLER)