ABP Genel Başkanı Yalçın: 'TBMM iradesini tamamen yitirmiştir'

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, CHP ve AK Parti'ye tepki gösterdiği açıklamasında, İstanbul'da toplayacakları Halk İstişare Meclisi'ne katılım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaptığı açıklamada CHP ve AK Parti'ye tepki gösterdi.

Açıklamasında AK Parti ve CHP'nin "dış güçler tarafından emredilen küreselci projeleri uygulamak için" gizli bir ortaklık yaptığını savunan Yalçın, İstanbul'da toplanacak olan Halk İradesi Meclisi'ne katılım çağrısında bulundu. 

'CHP VE AK PARTİ DIŞ GÜÇLERCE EMREDİLEN PROJELERİ UYGULAMAK İÇİN GİZLİ ORTAKLIK YAPIYOR'

Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli vatandaşlarımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, CHP ve AK Parti'nin dış güçler tarafından emredilen küreselci projeleri uygulamak için yaptıkları gizli ortaklık nedeniyle iradesini tamamen yitirdiği aşikardır. Bu durum ülkemizi hızla anarşiye ve yıkıma sürüklemektedir. Emeklilik sistemi çökmüş, bankacılık ve borsa sisteminin çökmesi an meselesi haline gelmiştir. Sokaklarımız kuduz köpeklere teslim edilmiş, enflasyon nedeniyle ailelerimizin gelecekleri karanlığa bürünmüştür."

'İSTANBUL'DA HALK İSTİŞARE MECLİSİ'Nİ TOPLAYACAĞIZ'

Yalçın sözlerine şöyle devam etti:

"Bu nedenle İstanbul'da Halk İstişare Meclisi'ni toplayacağız. Tüm milletimizi elini taşın altına koymaya ve istişare meclisimize katılmaya davet ediyoruz. Bu meclis, halkımızın sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini tartışmak ve ülkemizin geleceği için birlikte hareket etmek adına büyük bir fırsat olacaktır. Yer ve zaman en kısa sürede açıklanacaktır. Herkesin katılımını bekliyoruz. Milletimizin iradesini yeniden kazanmak ve aydınlık bir gelecek inşa etmek için buradayız."