Acar Ünlü: Yangına hassas bir bölgede yaşadığımızı asla aklımızdan çıkarmayalım

Bördübet mevkiinde çıkan orman yangına müdahale çalışmalarını yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Lütfen yangına hassas bir bölgede yaşadığımızı asla aklımızdan çıkarmayalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marmaris’e bağlı Hisarönü Mahallesi Bördübet mevki Gölge Koyu bölgesinde dün saat 16.40 sıralarında çıkan ve akşam saatlerinde söndürülen yangına müdahale sırasında olay yerine gelen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, çalışmaları yerinde takip etti.

Yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldıklarını söyleyen Ünlü, Türkiye’nin farklı illerinde 44 noktada çıkan yangından duydukları üzüntüyü dil getirdi. Ünlü, “Lütfen yangına hassas bir bölgede yaşadığımızı asla aklımızdan çıkarmayalım. Başta izmarit olmak üzere yangına neden olan çöplerin doğaya atılması, anız yakma, eşyaların ateşe verilmesi, piknik ve çoban ateşi gibi risk oluşturabilecek eylemlerden uzak durulmasını önemle rica ediyorum. Bu konuda hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Ormanlara gözümüz gibi bakmalıyız. Herkese geçmiş olsun diyor, canla başla çalışan tüm ekiplere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.