'Açık ara farkla Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazanacağız'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Açık ara farkla Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazanacağız, hiçbir endişemiz yok. Halk hizmetlerimizden memnun" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Toroslar ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde yer alan Şırnak Uludereliler Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara yapmış olduğu hizmetlerin karşılığında vatandaşların memnuniyetlerini dile getirmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. CHP’nin Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız ile birlikte Meclis’teki 5 yıllık görev süresi boyunca çok değerli işler yaptıklarını söyleyen Seçer, “Çevre sorunlarında, yolsuzluk iddialarında, imar düzenlemelerinde, geriye dönük ya da dönemimizle ilgili kararlarda, hep halkın yanında duran bir meclis üyesi oldu ve beraber çalıştık” dedi.

Seçer, kentte hayata geçirdikleri yol yapımından, sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdikleri hizmetlere, ucuz yemekten gıda yardımına, evde bakıma ve çocukların eğitimlerine katkı vermeye kadar her türlü desteği gerçekleştirdiklerini anlattı. Seçer, şunları kaydetti:

 “Mersin insanı mutlu ve gerçekten huzurlu. Mersin çok çeşitliliğin olduğu bir kent. Burada huzuru sağlamak için belediye başkanı herkesi vatandaşı olarak görecek. Bu kentteki belediye başkanının herkesi kucaklayacak bir dili olacak, herkesi sevecek. Belediye başkanın kalbinde insanlık sevgisi olacak, ne hizmetlerinde ne davranışlarında hiçbir ayrıma gitmeyecek. 5 yıldır bunu yaşadık. Baktılar ki bir Başkan geldi, kendisi için söylenen o kara propaganda hep boşmuş, böyle bir derdi yokmuş. Oy vermeyenin de verenin de köyünü, yolunu yapmış. Nerenin neye ihtiyacı varsa adalet çerçevesinde hizmeti dağıtmış. Bu 5 yıl bu kente öyle bir hissiyat getirdik ki, herkes; ‘Benim Başkanım’ diyor. Sizlerin desteğiyle Büyükşehir’de açık ara farkla Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazanacağız, hiçbir endişemiz yok. Halk hizmetlerimizden memnun. Bunu da sandıkta Toroslar’da Abdurrahman Yıldız için Büyükşehir’de Vahap Seçer için destek olarak göstereceklerinden eminim. Bir 5 yıl daha sizlerin desteğiyle görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”

Etiketler Vahap Seçer chp