Açık Radyo’ya 6 ayda 10 ödül

RTÜK tarafından karasal yayınının iptal edilen ve dijital yayınlarına devam eden Açık Radyo, son altı ay içinde başta ifade özgürlüğü, kültür-sanat ve sağlık alanlarında 10 ödüle değer görüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Kainatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine Apaçık Radyo” şiarıyla dijital yayınlarına devam eden Açık Radyo 30. yılına girerken art arda ödüllere layık görülüyor.

Kurum son altı ay içinde başta ifade özgürlüğü, kültür-sanat ve sağlık alanlarında aldığı; İstanbul Tabip Odası, Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği, TMMOB Şehir Plancıları Odası, Türkiye Vegan Derneği, Çağdaş Gazeteciler Derneği, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, Mülkiyeliler Birliği, Power Podcast ve İFSAK ödüllerinin ardından şimdi de SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği tarafından ödüllendirildi.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin cinsiyet eşitliği ve dünyadaki kadın hakları mücadelesinde öncü, eşitlikçi ve feminist duruşuyla örnek olmuş, başarılarıyla kadınlara ilham vermiş veya sistematik baskılara direnerek Türkiye’de ve uluslararası alanda dayanışmaya katkı sunmuş kadınlara sunduğu 'SES Yılın Kadınları' ödülü bu yıl Açık Radyo’nun kadınlarına verildi. 

RTÜK tarafından karasal yayınının iptal edilmesi üzerine Apaçık Radyo yayınları web sitesi, mobil uygulaması ve podcast mecralarında sürdürüyor.