Acun Ilıcalı'dan Glasgow Rangers yorumu ve Şampiyonlar Ligi göndermesi
Sarı-lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda İskoçya temsilcisi Glasgow Ransgers ile eşleşti. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, kura çekimi sonrası Şampiyonlar Ligi göndermesinde bulundu.
DUVAR - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'i 3-0 ve 2-2'lik skorlarla eledi. Acun Ilıcalı, play-off turunun ardından Glasgow Rangers ile eşleşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
'ANDERLECHT'İ EZE EZE ELEDİK'
TRT Spor'a konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı, "Allah gönlümü göre verdi demeyeceğim. Şahsen Olympiakos'u istiyordum ama hocamız ve kulübümüz için fark etmez. Anderlecht öncesindeki kuramız çok zordu. Takımımızın oradan çıkmasını başarı olarak görmüştük. Anderlecht'i eze eze eledik" dedi.
'MOURINHO VE OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'
Acun Ilıcalı, "Türk takımlarının Avrupa kulüplerini bu kadar rahat hatırladığını görmedik. Bizi bu tansiyondan uzak tutan teknik direktörümüz Jose Mourinho ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Onları seviyoruz" ifadelerini kullandı.
'ROMA'YI İSTERİM'
Fenerbahçe Asbaşkanı, "Aslında zor tarafa düştük yine. Athletic Bilbao kupanın 1 numaralı favorisi. Roma hocamızın eski takımı. Çeyrek finalde hangisini isterim, Roma'yı isterim, hocamızın da eski takımı olduğu için" yorumunda bulundu.