Adana'da art arda iki silahlı saldırı

Adana'nın Kozan ilçesindeki silahlı saldırıda 27 yaşındaki Umut Barış Koç öldürüldü. Polisin olay yerinde inceleme yaptığı sırada yaklaşık 200 metre uzakta bir başka silahlı saldırı oldu.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kozan ilçesine bağlı Tufanpaşa Mahallesi'nde gece saat 01.00 sularında pompalı tüfekle bir telefon dükkanına ateş açıldı. Bu sırada dükkanda oturan Umut Barış Koç, saldırganların silahından çıkan saçmalarla ağır yaralandı. Koç hastaneye yetiştirilemeden öldü.

Polisin cinayet mahallinde inceleme yaptığı sırada olay yerinin yaklaşık 200 metre uzağında başka bir silahlı saldırı daha meydana geldi. Silah sesleri üzerine alarma geçen polis, olay yerine geldiğinde isminin Serkan S. olduğu belirlenen yaralının, kendi aracıyla Kozan Devlet Hastanesi'ne gittiğini tespit etti. Silahlı saldırıda bacağından ağır yaralanan 26 yaşındaki Serkan S., daha sonra Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

Her iki olayın şüphelilerini yakalamak için harekete geçen polis, olayların bağlantılı olup olmadığını araştırıyor. (ADANA-DHA)

Etiketler adana silah saldırı