Adana'da kazaya sebep olan sürücüye saldırı: 2 yaralı

Adana'da bir otomobil, kontrolden çıkıp yanındaki motosiklete çarptıktan sonra, karşı şeride geçti. Motosikletlilerin yakınları olay yerine gelerek kazayı yapan kişilere silahla saldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da Veli Ergüden yönetimindeki araç, yanındaki motosiklete çarptı. Daha sonra karşı şeride geçerek başka bir araca çarptı. Olay yerine gelen motosikletlilerin yakınları, Veli Ergüden ve oğluna silahla saldırarak yaralanmasına neden oldu.

ATEŞ EDİP KAÇTILAR

DHA'nın haberine göre kaza, dün saat 17.00 sıralarında, Sarıçam ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı'nda meydana geldi. Veli Ergüden yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkıp yanındaki motosiklete çarptıktan sonra, karşı şeride geçip başka bir otomobile çarptı. Refüje çarpıp duran otomobildeki Ergüden ile devrilen motosikletteki ismi açıklanmayan baba-oğul kazada yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba-oğulun, kazayı öğrenen yakınları da olay yerine geldi. Sürücü Ergüden ile tartışan kişiler daha sonra tabancayla ateş edip kaçtı.

Yaralı baba-oğul ve silahla karnından yaralanan Ergüden, ambulanslarla, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Adana trafik kazası