Adana'daki darp ve silahla yaralama olayında 23 yıl hapis istemi

Adana'da kızının erkek arkadaşını darp eden ve yaralayan baba ile iki sanık hakkında 23'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, kızının erkek arkadaşını iş yerine çağırıp darbederek silahla yaraladıkları iddia edilen baba ve 2 sanık hakkında "çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından 23'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yeşilevler Mahallesi'nde 19 Haziran 2023'te A.C.K'nin (17), darbedilip silahla ağır yaralanmasıyla ilgili, tutuksuz B.K, T.O. ve oğlu tutuklu M.E.O. hakkında savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı.

AA'nın haberine göre 12. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, A.C.K'nin, T.O'nun kızı S.O'nun erkek arkadaşı olduğu ve ailesinin S.O. ile A.C.K'nin görüşmesini istemediği belirtildi.

Bu konuyu görüşmek amacıyla B.K'nin, A.C.K'yi arayarak T.O'nun iş yerine çağırdığı ve burada çıkan tartışma üzerine sanıklar B.K. ve T.O'nun A.C.K'yi darbettiği, M.E.O'nun da silahla 5 el ateş etmek suretiyle A.C.K'yi belinden ve bacağından ağır yaraladığı anlatılan iddianamede, fikir ve eylem birliği içinde hareket eden sanıklar B.K, T.O. ve M.E.O'nun "çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından 23'er yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianamedeki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen biri tutuklu 3 sanığın yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Adana darp yaralama dava