Adana'daki koşuda 3 jokey attan düştü

Adana'da düzenlenen at yarışında jokeyler Emrah Sincan, Mücahit Bayır ve apranti Nizamettin Demir attan düştü. Yaşanan kazanın ardından yerden kalkamayan Emrah Sincan, hastaneye götürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Yeşiloba Hipodromu'nda, günün 6'ncı koşusunda jokeyler Emrah Sincan, Mücahit Bayır ile apranti Nizamettin Demir, birbirlerine takılıp, attan düştü. Emrah Sincan, yerden kalkamayınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yeşiloba Hipodromu'nda günün 6'ncı koşusu olan 1200 metrelik “Maiden” mücadelesinde, son 600 metreye girilirken apranti Nizamettin Demir'in yönetimindeki “Yamoto” isimli at devrildi.

Demir'in arkasındaki “Akkuş Kızı” isimli atın jokeyi Emrah Sincan ile “Eylülcemre” isimli atı kontrol eden jokey Mücahit Bayır da yaşanan kazada attan düştü. Atlar ise zeminde savruldu.

Attan düşen jokey Mücahit Bayır ayağa kalkarken, Emrah Sincan ile apranti Nizamettin Demir, sahaya getirilen ambulansta tedaviye alındı.

Yerden kalkamayan ve omzunda sıkıntı yaşadığı öğrenilen jokey Emrah Sincan, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. 

TJK: EMRAH SİNCAN KONTROL AMAÇLI HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), jokey Emrah Sincan'ın kontrol amacıyla hastaneye sevk edildiğini, jokey Mücahit Bayır ile apranti Nizamettin Demir'in genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

TJK, açıklamasında jokeyler ile atların ilgililerine geçmiş olsun dileklerini iletti. (ADANA/DHA)