Adıgüzel Eğitim Kurumları'ndan 'Görgü Kuralları ve Nezaket' eğitimi

Bünyesinde 'Görgü Kuralları ve Nezaket' dersleri veren Adıgüzel Eğitim Kurumları'ndan Ebru Adıgüzel Tunaboylu, 'Sokaklar yaşanacak hale gelsin istiyoruz' diye konuştu.

Fotoğraf: Pixabay
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adıgüzel Eğitim Kurumları, temel derslerin yanı sıra öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincini de geliştirmek adına "Görgü Kuralları ve Nezaket" dersi vermeye başladı. 

Ders kapsamında, görgü ve nezaket kurallarının, gündelik yaşamda, aile ve okul içinde, arkadaşlık ilişkilerinde nasıl yer bulacağınının örneklerle öğrencilere aktarıldığı seminerler yapılıyor.

'SOKAKLAR YAŞANACAK HALE GELSİN İSTİYORUZ'

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Adıgüzel Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Ebru Adıgüzel Tunaboylu, “Türkiye toplumunun çok güzel özellikleri, çok derin ve eski bir kültürü var. Örneğin, sokaklarımızda üzülerek görüyoruz ki bu değerlerimizi sürdürmekte sıkıntı yaşamaya başladık. Ama hiçbir zaman geç olduğunu düşünmüyoruz ve sokaklar yaşanacak hale gelsin istiyoruz" diye konuştu.

'HEPİMİZ YAŞANIR BİR DÜNYAYI HAK EDECEK KADAR DEĞERLİYİZ'

Aile içinde başlayan eğitim sürecinin, çocuğun okula başlamasıyla okulun ve öğretmenlerin sorumluluk alanına girdiğini belirten Ebru Adıgüzel Tunaboylu, sözlerini şöyle noktaladı:

“Biz de kurum olarak üzerimize düşeni yapmak sorumluluğu ile nezaket ve görgü eğitimlerine başladık. Çünkü hepimiz yaşanır bir dünya ve ülkeyi hak edecek kadar değerliyiz.”