Afazi teşhisi konulan Bruce Willis'ten ilk fotoğraf

Afazi teşhisi konulması nedeniyle oyunculuğu bıraktığı açıklanan Bruce Willis, açıklamanın ardından ilk kez görüldü. Willis'in eşi Emma Hemming, ormanda çekilen fotoğrafları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen haftalarda afazi teşhisi konulduğu belirtilen ve oyunculuğu bıraktığı açıklanan Bruce Willis'ten bu açıklamanın ardından ilk fotoğraf geldi. 

"Die Hard” ve “Pulp Fiction” filmleriyle tanınan Bruce Willis'in eşi Emma Hemming, ormanda geçirdikleri bir günden fotoğraf paylaştı. Hemming, çocuklarından Mabel Ray Willis’in çektiği fotoğrafa, “Anne ile baba en sevdikleri ortamda” yazdı.

NE OLMUŞTU?

ABD’li oyuncu Bruce Willis’in, afazi rahatsızlığından dolayı oyunculuğu bıraktığı belirtildi. Willis’in ailesi tarafından açıklamada, 67 yaşındaki oyuncunun afazi hastalığına yakalandığı ve emekli olacağı aktarıldı. Willis'in ailesi tarafından yapılan açıklamada, "Ailesi olarak, sevgili Bruce'umuzun bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduğunu paylaşmak istedik. Bu nedenle kariyerini bırakıyor" denildi.

1970’lerin sonunda Broadway’da sahne alarak oyunculuğa başlayan Willis, yarım asırlık kariyeri boyunca "Moonlight", "Pulp Fiction" ve "Die Hard" gibi öne çıkan birçok filmde başrol oynadı.

Afazi, konuşma, yazma ve anlama yeteneklerini etkileyerek iletişim kurmasını engelleyen bir hastalık olarak biliniyor. 

Etiketler bruce willis afazi