Afyon'da öldürülen fırıncının babası: Tacize karşı kendini feda etti

Afyon'da iki kadını tacizden korurken kesici aletle öldürülen Engin Taş'ın babası, "Oğlumu iyi niyeti öldürdü" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Afyon'da, dün Engin Taş'ın çalıştığı fırına gelen iki kadın, iki erkek tarafından taciz edildiklerini söyleyerek yardım istedi. Taş, kadınların belirttiği iki kişi ile tartışırken aldığı kesici alet darbeleri ile ağır yaralandı. Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Taş, burada hayatını kaybetti.

Taş'ı öldürdükleri öne sürülen iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Taş'ın babası Zeki Taş, bugün yaptığı açıklama ile oğlunun iyi niyeti nedeniyle öldürüldüğünü söyledi.

Zeki Taş

'OĞLUM KENDİNİ FEDA ETTİ'

AA'da yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 19 yaşındaki S.Ç. ile 16 yaşındaki V.Ç. hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin dört, diğerinin ise iki suç kaydı olduğu öğrenildi. 

Engin Taş'ın babası Zeki Taş, genç kadınları tacizcilerden korumak için oğlunun kendini feda ettiğini söyledi. Baba Taş, "Oğlumun hiçbir suçu yok. Sadece genç kızları tacizcilere karşı korumuş, suçu bu. Bunların alacağı en ağır ceza müebbet olmalıdır. Şimdi Engin'in üç çocuğu öksüz kaldı. Evde eşi kaldı. Bunlar ne olacak" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler taciz Afyon