Ahmet Aras: Kooperatiflerimizin gelişimine yardımcı olmak için çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Kooperatifleşme sayesinde üreticilerimizin ürünleri değerinde alınıp, tüketicilere ulaştırılıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi’nin ‘Kooperatif Buluşması’ Datça Sındı Köyünde gerçekleştirildi. Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi ortaklarının katıldığı toplantıda kooperatifler arası işbirliği, ürünlerin yurt içi ve yurt dışına pazarlanması konuları ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Kooperatifleşme üretici ve tüketici için önemli bir konu. Kooperatifleşme sayesinde üreticilerimizin ürünleri değerinde alınıp, tüketicilere ulaştırılıyor. Tüketiciler de bu sayede kaliteli ürünlere kolayca ulaşabiliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak üretici ve üretimin değerini biliyoruz. Bu konuda da birçok desteğimiz var. Bu girişimle de kooperatiflerimizi bir araya getirdik. Bu sayede üretimin arttırılması, kaliteli ürünlerin iç ve dış pazara sunulması, kapasite güçlendirme gibi konularda kooperatiflerimizin gelişimine yardımcı olmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler ahmet aras muğla