Ahmet Ataç: Çocuklarımız için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Belediye'nin spor tesislerinden eğitim alan kursiyerlerinin düzenlediği yaz okulu kapanış etkinliğine katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan spor tesislerinde yaz boyunca eğitim alan kursiyerler, hazırladıkları özel gösteri ile hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı hem de yaz okullarının kapanışını yaptı.

Behiç Erkin Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şunları söyledi:

“1999’da göreve geldiğimizde Tepebaşı’nda spor yapılabilmesi için bir saha bile yoktu. Bugün ulaştığımız noktada ise belediyemizin tesislerinden 2023-2024 döneminde toplam 32 bin 624 vatandaşımız yararlandı. Farklı noktalarda çok sayıda kaliteli tesisi kentimize kazandırdık. Yüzmeden basketbola, modern danstan pilatese hatta su jimnastiğine kadar birçok branşı uzman eğitmenlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugün sadece Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri'mizi senede 25 bin kişi kullanıyor. Yunus Emre Spor Tesisleri'mizi 10 bin kişiye yakın kullanan var. Çocuklara ve gençliğe büyük önem veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz."