Ahmet Ataç: Her alanda herkesin gıpta ederek baktığı işlere imza attık

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Her alanda herkesin gıpta ederek baktığı işlere imza attık. Özellikle sanatta bugün Türkiye’de en iyi iş yapan belediyelerden bir tanesiyiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 13. Uluslararası Sanat Çalıştayı ve Pişmiş Toprak Sempozyumu Sergisi’ni içinde barındıran “Sanat Tepebaşı’nda” etkinliği 4 günün ardından sona erdi.

Kapanış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şunları kaydetti:

“Tepebaşı son 25 yılda çok büyük bir gelişim yaşadı. Hem kentin genel yapısı hem de sanat ve kültür adına iyi işler çıkardık. Bunları da bir ekip halinde ve dayanışma ile sağladık. Buradan ayrılan her sanatçımızın gönlü burada kalarak gidiyor. 2-3 kez gelen sanatçı dostlarımız var, birer kültür elçimiz olarak kentimizden ayrılıyorlar. Etkinliklerimizin uluslararası olması farklı bir zenginlik katıyor. Sanatın iyileştirici gücü sayesinde bu kazanımları elde ediyoruz. Bazen düşünüyorum da ‘iyi ki bunları yaptık’ diyorum. Büyük uğraş ve çabalar ile çok özgün ve kalıcı işler yaptık. Her alanda herkesin gıpta ederek baktığı işlere imza attık. Özellikle sanatta bugün Türkiye’de en iyi iş yapan belediyelerden bir tanesiyiz. Bu da dayanışma sayesinde oluyor. Bu sene de çok verimli ve sanat adına keyifli bir etkinlik yaptık. Tepebaşı Belediyesi olarak burada unutulmaz bir 4 gün yaşattığımızı düşünüyorum. Sanatçılarımıza, emeği geçen dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum."