Ahmet Kaya seçim çalışmalarını sürdürüyor: 'Kapıları duvar yapmaya değil, duvarlara kapılar açmaya geliyoruz'

 Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilbük Mahallesi'ne gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Kaya, çalışmalar kapsamında Yeşilbük Mahallesi'ne gitti. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Ahmet Kaya, Yeşilbüklülere sonsuz şükranlarını sunduğunu belirtti.

Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"Bu köyde doğmuş bir kardeşiniz olarak bir yola çıktık. Burada olduğu gibi gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu yola siyaset yapmak için değil, hizmet yapmak için çıktık. Tüm siyasi partilerin istisnasız oyunu almaya ve onlara hizmet etmeye talibiz. Allah'ın izni, milletimizin takdiri ile seçileceğiz. Seçildiğimizde göreceksiniz, biz halkın içinde ve gönüllerde bir başkan olacağız. O makamları asıl sahibi olan halka açacağız. Nerede bir sorun varsa, nerede bir dert varsa derman olmaya çalışacağız. Biz kapıları duvar yapmaya değil, duvarlara kapılar açmaya geliyoruz." 

(HABER MERKEZİ)