Ahmet Özer: Bayram ülkemize barış, demokrasi ve kardeşlik getirsin

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, "Bayramın ülkemize barış, demokrasi, kardeşlik, özgürlük ve eşitlik getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediye binasında CHP Meclis Üyeleri ile belediyenin iç ve dış birimlerinde görev yapan çalışanlarla bayramlaştı. Özer, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde ise yurttaşlarla bir araya geldi. Törene Başkan Özer’in yanı sıra CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Kadın Kolları Başkanı Semra Kahraman, Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu törende, yuttaşlar günün anısına Başkan Özer ile fotoğraf çektirdi, sohbet etti.

Programda Esenyurtluların taleplerini de dinleyen Başkan Özer, “Bu bayramın Esenyurtumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemize barış, demokrasi, kardeşlik, özgürlük ve eşitlik getirmesini temenni ediyorum. Dilerim ki her günümüz bayram tadında geçsin. Bu duygu düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.