Aissati sözleşmesini feshetti, Denizlispor Bein Sports'a yüklendi

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, takımının 10 numarası Ismail Aissati sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada fesihe neden olan gecikmenin yayıncı kuruluş Bein Sports'un ödeme yapmamasından kaynaklandığı savunuldu.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ
- Süper Lig Temsilcisi Yukatel Denizlispor'da Aissati şoku yaşanıyor. 1. Lige çıkma mücadelesinden bu yana yeşil siyahlı formayı terleten Ismail Aissati, kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Denizlispor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada "Futbolcularımızdan Ismail Aissati alacakları için kulübümüze ihtar göndermiş olup, kendisine hak ettiği ücretler ile ilgili birçok ödeme planı sunulmuştur.

Kendisi hiçbir ödeme planını kabul etmeyerek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmeyi tercih etmiştir" sözleri ile sosyal medyada gündem olan ayrılık haberlerinin doğru olduğu ifade edildi.

'YAYINCI KURULUŞ ÖDEMELERİ ZAMANINDA YAPMIYOR'

Yeşil-siyahlı ekip adına yönetim kurulunun yaptığı yazılı açıklamada "Yayıncı kuruluşun söz verdiği ödemeleri zamanında yapmaması sonucu oluşan bu durumda, tüm kulüplerin futbolcu maaşlarını ödemekte zorlandığını tüm kamuoyunca bilinmektedir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen kulübümüz söz verdiği tüm prim ödemelerini gününde ödemeye devam etmiştir.

Bu zor dönemde aramızdan ilk ayrılan oyuncunun Ismail Aissati olması ise hepimizi derinden üzmüştür. Kendisine Denizlispor’a verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. (DUVAR)