AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi enkaz altında: CHP ve AK Partili vekiller bölgeye gidiyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin depremde enkaz altında olduğu belirtildi. CHP ve AK Partili vekiller bölgeye gidiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem kaydedildi. 284 kişinin hayatını kaybettiği, 2323 kişinin ise yaralandığı depremle ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Edinilen son bilgiye göre, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin depremde enkaz altında olduğu belirtildi. Gazete Duvar'a konuşan CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'a ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Tutdere, "Özel uçakla Adıyaman'a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'nda bekliyoruz. AK Partili milletvekilleriyle beraberiz. Kurtarma ekipleri şehre gidemiyor. Kurtarma çalışmaları yapılamıyor. Yakınlarımızdan haber alamıyoruz. Yakup Bey de ailesiyle birlikte enkaz altında. Kendisiyle temas kurulamamış" dedi.

Taş'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Vekilimiz Yakup Taş ailesi birçok hemşehrimiz gibi deprem nedeniyle enkaz altındadır. Dualarınıza vekilimiz ve ailesini de katar mısınız..." ifadeleri yer aldı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler maraş pazarcık