AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı'na halktan tepki: Hizmet yok

AK Parti'nin Beyşehir Belediye Başkan Adayı aynı zamanda mevcut belediye başkanı olan Adil Bayındır, düzenlenen etkinlikte halktan tepki gördü. Halk, yıllardır hizmet alamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - Konya’da Beyşehir ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde önce MHP’den aday adayı olan ancak adaylığı kabul edilmediği için bağımsız olarak girdiği seçimi kazanan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı gösterildi.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ın da aralarında bulunduğu MHP'li ve AK Partili heyet, Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. Toplantıya katılanlar, AK Parti'nin ve Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın beş yıldır ilçede faaliyet göstermemesini ve yerel yönetimde etkin bir rol üstlenmemesini eleştirdi.

Halk, AK Parti'nin Beyşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Adil Bayındır'a sert tepki gösterdi. Biri tepkisini, “25 yıllık AK Partililiğimi bıraktım” sözleriyle dile getirdi.

Tartışmanın sertleşmesi üzerine, AK Partililer ile mahalleli arasında arbede yaşandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Adil Bayındır ve Mustafa Akış, 'Adil dışarı’ sloganları altında mahalleyi terk etmek zorunda kaldı

(HABER MERKEZİ)