AK Parti 'CHP yardım istedi', CHP 'Borç değil yol konuştuk' dedi

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve Mecitözü ilçesinin CHP’li belediye başkanı Veli Aylar, AK Parti Çorum İl Teşkilatı'na ziyarette bulundu. AK Parti, Mecitözü Belediyesi'nin mali sorunlarının konuşulduğunu açıkladı. Açıklamayı reddeden CHP ise borçların değil, ilçeye yapılacak yolun görüşüldüğünü belirtti.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve CHP'li Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, AK Parti Çorum İl teşkilatını ziyaret etti.

Burada AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile görüşen Mehmet Tahtasız ve Veli Aylar, Mecitözü Belediyesi ile ilgili sorunları dile getirdiler.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada CHP’lilerin kendilerinden bazı istekte bulunduğunu belirterek, “Mecitözü Belediyesi'nin mali olarak zor günler geçirdiğini öğrendik. Bizden Mecitözü Belediyesi'nin İller Bankası'na olan borcunun ertelenmesi istediğinde bulundular” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Mecitözü ilçesinde yaşayanların refahı için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını ifade etti.

CHP REDDETTİ: BORÇLA İLGİLİ TALEBİMİZ OLMADI

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ise, konuyla ilgili Gazete Duvar’a yaptığı açıklamada, AK Parti milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan ile Mecitözü ilçesine yapılan yolu görüştüklerini Mecitözü Belediyesi'nin borçları ile ilgili bir talepte bulunmadıklarını söyledi.