AK Parti kendi çizgi filmini sildi

AK Parti'nin 'Yalan Üretim Merkezi' çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin hazırlattığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın canlandırıldığı çizgi film silindi.

Film 128 milyar doları tekrar gündeme getirmiş ve parti içinde de eleştirilmişti. 

HAMZA DAĞ: MAKSAT HASIL OLDU

‘Yalan Üretim Merkezi’ adlı animasyon filmin silinmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, “Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz” dedi.

Dağ, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine son parti kongresinin ardından getirilmişti.

Ne olmuştu?

AK Parti'nin Twitter hesabı üzerinden "Yarın saat 14.00’te" ifadeleriyle duyurduğu paylaşım çizgi film çıkmıştı. AKP'nin bu hamlesinin Z kuşağına yönelik olduğu söylenirken parti içinde de tartışmalara neden olduğu öğrenildi. "Devamı gelecek..." şeklinde biten animasyon sosyal medyada da gündem oldu. Video bugün partinin sosyal medya hesaplarından silindi. (HABER MERKEZİ)