AK Parti'den Gelecek Partisi'ne katıldılar

Konya’da, aralarında AK Parti mahalle teşkilatlanmalarında görev yapmış isimlerin de bulunduğu 50 kişi, düzenlenen törenle Gelecek Partisi’ne katıldı.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - AK Parti’nin en çok oy aldığı illerin başında gelen Konya’da, aralarında AK Parti’nin mahalle teşkilatlanmalarında görev yapmış isimlerin de bulunduğu 50 kişi, dün düzenlenen törenle Gelecek Partisi’ne katıldı.

‘HEMŞEHRİLERİMİ BU YOLDA YÜRÜMEYE DAVET EDİYORUM’

Rozet takma töreninde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Yakup Özkurt, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinde başdanışmanlık, bakanlık ve başbakanlık yapan, o kadar yetkili makamlarda görev almasına rağmen hiçbir yolsuzluğa ve şaibeye ismi karışmayan Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yol yürümekten gurur ve onur duyuyorum ve tüm hemşehrilerimizi de bu yolda birlikte yürümeye davet ediyorum” dedi.

‘HER HAFTA BİR İLÇEMİZDE TOPLU KATILIM TÖRENLERİ YAPIYORUZ’

Partiye katılan isimler arasında kanaat önderlerinin de bulunduğu ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise şunları söyledi: “Genel başkanımızla birlikte 2019 yılında bu kutlu yola çıkarken bizlere ‘Bunlar parti falan kuramazlar, kursalar bile il başkanı, ilçe başkanı bulamazlar ve teşkilatlanamaz’ demişlerdi. Elhamdülillah bütün illerde teşkilatlandık, il olarak bütün ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamladık ve iktidar partisinin bile yapamadığı mahalle teşkilatlarımızın açılışlarını yapıyoruz. Neredeyse her hafta bir ilçemizde toplu katılım programları düzenliyoruz. Bugün de aralarında kanaat önderlerimizin de bulunduğu 50 aileyi temsilen, aile büyüklerimize rozetlerini takacağız.” (DUVAR)