AK Partili belediye döneminde ‘beğeni-retweet’ raporu: Dolapta bulundu

Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar, dolapta AK Parti döneminde hangi daire başkanının kaç RT-beğeni yaptığına dair hazırlanan dosya bulduklarını söyledi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yeniden Refah Partili (YRP) Gülpınar, yerel televizyonlardan canlı yayınlanan programda 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk 100 gününü değerlendirdi.

Gülpınar, sokak hayvanlarının katledilmesini öngören yasa tasarısına ise karşı çıkacağını belirtti.

'BEĞENİ RAPORU TUTULMUŞ'

Sözcü’nün aktardığına göre, Gülpınar, "Bir arkadaşımızın dolabında bu dosyayı bulduk, Nisan 2021 sayın başkan ve Büyükşehir belediyesi rt beğeni raporu daire başkanları. Daire başkanlarının çetelesi tutulmuş. Hangi daire başkanı kaç beğeni yapmış kaç retweet yapmış raporu tutulmuş. Ben inanmıyorum Zeynel beyin böyle bir talimat verdiğine. Benim tanıdığım, bildiğim Zeynel Bey böyle bir talimatı vermez. Bunu bir işgüzar yaptı belki Zeynel beye yaranmak için belki gözüne girmek için. Ben bu adamı niye savunayım ki? Zeynel bey talimat verdiyse facia ama kesinlikle inanıyorum bu bir işgüzarın işi. Demek ki sizden habersiz de birileri bir şeyler yapabiliyor her şeyi sahiplenmeye gerek yok” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Urfa twitter beğeni