AK Partili İncekara'dan Payitaht Abdülhamid'e eleştiri: Dizi daha ucuza mı geliyor?

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide Özen İncekara, "Kuruluş Osman" ve “Payitaht Abdülhamid” dizilerini eleştirdi. İncekara, "Abdülhamid bu kadar kötü aktarımı hak ediyor mu? Dizi daha ucuza mı geliyor?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski AKP Milletvekili ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide Özen İncekara, TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid ve ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizilerini eleştirdi. TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Sultan Abdülhamid'in aktarımının çok kötü olduğunu vurgulayan İncekara, “Abdulhamit bu kadar kötü aktarımı hak ediyor mu? Dizi daha ucuza mı geliyor?” diye sordu. 

'OSMANLI SARAY SULTANLARI İLE SELÇUKLU HANIMLARININ BOTOKSLARINA DOYULMUYOR'

Kişisel Twitter hesabında ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisini etiketleyerek "Osmanlı saray sultanları ile Selçuklu hanımlarının botokslarına da doyulmuyor. Haşin bakışlı adamlar, pürüzsüz ciltli, güneş görmemiş, botokslu kadınlar. Komiksiniz valla" ifadelerini kullanan İncekara, Payitaht Abdülhamid özelinde de şunları söyledi:

"Abdülhamit Han, iri bir yüzük, bir baston, bir masa bir koltuk, gülmeyen, halka karışmayan, karşısında bir düzine dizili adam... Yaratılan imaj çok kötü. Abdülhamid bu kadar kötü aktarımı hak ediyor mu? Dizi daha ucuza mı geliyor?"