AK Partili Tuncer, Alpay Özalan'a sahip çıktı: 'Gereğini yaptı kral'

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Ceren Tuncer, TBMM'deki Can Atalay oturumunda TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldıran Alpay Özalan'a sahip çıkarak, "Gereğini yaptı kral" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Genel Kurulu, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay milletvekili seçildikten sonra vekilliği düşürülen ve Anayasa Mahkemesi (AYM) kararına rağmen cezaevinde tutulan Gezi hükümlüsü Can Atalay'ın durumunu görüşmek için dün olağanüstü toplandı.

Toplantıda TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın konuşması sırasında AK Partili Alpay Özalan arkasından yaklaşarak Şık'a yumruk atmaya çalıştı. Çıkan yumruklu kavgada CHP'li Okan Konuralp ve DEM Parti Grup Başkan Vekili Gülistan Kılıç Koçyiğit’in kaşı açıldı.

Alpay Özalan'a destek paylaşımı yapan AK Parti MKYK Üyesi ve İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Ceren Tuncer, Özalan'ın 2018'de Meclis'te yemin ettiği gün gazetecilere yaptığı "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en ufak hakarette cezasını keseceğim" açıklamasının videosunu ekleyerek, "Gereğini yaptı kral" ifadelerini kullandı.  

Tuncer'in paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

(SOSYAL MEDYA)