AK Partililerden Samsun'da adaylık tepkisi: Bizi kimse hiçe sayamaz

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı adayı olarak mevcut başkanın aday gösterilmeyeceği iddiaları üzerine partililer tepki gösterdi.

AK Partililer, Samsun İl Başkanlığı önünde toplandı.
Google Haberlere Abone ol

SAMSUN - Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın yerel seçimde aday gösterilmeyeceğinin gündeme gelmesi sonrası AK Parti İl Başkanlığı'na giden partililer ve muhtarlardan oluşan grup, İl Başkanı Mehmet Köse'nin makam odasına girmeye çalıştı.

'BİZİ KİMSE HİÇE SAYAMAZ'

Samsun'da AK Parti'nin Tekkeköy Belediye Başkan adayının önceki seçimlerde İYİ Parti adayı olan Mustafa Candal olacağı iddiası sonrası partililer duruma tepki gösterdi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı binası önünde toplanan grup, Candal'ın adaylığının gerçekleşmesi halinde partiden binlerce istifa olacağını dile getirdiler.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda açıklama yapan muhtarlar ve parti üyeleri, “Buradan 10 bin tane istifa var. Biz Hasan Togar ile varız. Bu insanlar Cumhur İttifakı ile yoktu. Biz onlarla mücadele ettik. Şimdi başımıza belediye başkanı yapacaklarmış. Bizi kime hiçe sayamaz. Zorunlu oy verdiremez. Böyle iş olmaz. Biz Hasan Togar’ı destekleyeceğiz. 10 sene bu insanlar için çalıştı bu adam” ifadelerini kullandılar. 

(HABER MERKEZİ)