AK Parti'nin boşaltılan Çukurova İlçe Başkanlığı'nın içinde bulunduğu binaya ateş açıldı

Adana'da, AK Parti'nin deprem nedeniyle tedbiren boşaltılan Çukurova'daki ilçe başkanlığının içinde bulunduğu binaya pompalı tüfekle ateş açıldı. Bir şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da, içinde AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'nın da bulunduğu ve depremler nedeniyle tedbiren boşaltılan binaya pompalı tüfekle ateş edildi.

AA'nın haberine göre Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli geldi. Parti tabelası ve bayrakların asılı olduğu tedbiren boşaltılan binaya elindeki tüfekle ateş eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ADANA VALİLİĞİ: SALGIRDAN 1999 DOĞUMLU 

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada saldırganın 1999 doğumlu E.A. olduğu kaydedildi. Şüphelinin binaya 14 el ateş ettiği belirtilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün saat 15.57’de AK Parti Çukurova İlçe binası olarak kullanılan ancak deprem nedeniyle tedbiren boşaltılan binaya 1999 doğumlu E.A. isimli şahıs tarafından pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirilmiş, saldırgan binaya 14 el ateş etmiş, atılan mermiler parti binası duvarına ve parti tabelasına isabet etmiştir. Fail emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınmış olup ilk ifadesinde kendisinin AK Parti binasını bilerek hedef aldığını ve bilerek ateş ettiğini söylemiştir." (HABER MERKEZİ)