Akdeniz Belediyesi önünde protesto

DEM Parti Mersin milletvekilleri Perihan Koca ve Ali Bozan, Akdeniz Belediyesi mevcut başkanı Mustafa Gültak’ın belediyenin önünü polis bariyerleriyle kapatmasına tepki gösterdi.

Fotoğraf: MA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekilleri Perihan Koca ve Ali Bozan, AK Partili Akdeniz Belediyesi Başkanı Mustafa Gültak’ın dün sabah saatlerinde belediyenin hizmet binasını polis bariyerleriyle kapatılmasını kurum önünde protesto etti. 

Mezopotamya Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, DEM Parti milletvekili Koca, mevcut belediye başkanı Gültak’ın, belediye binasını bariyerlerle kapatmasının suç olduğunu ifade etti. Gültak’ın kaybetmesinden dolayı kaçmakta olduğunun altını çizen Koca, “Seçimler öncesi kaçmanızı anlıyoruz ama ne tezgahlıyorsunuz? Bu bariyerler sizi kurtaramayacak, çünkü halkın bariyerlerine takılacaksınız” diye belirtti. Bozan ise, Akdeniz Belediyesi’nin 2023 yılı Denetim Raporu’na dikkati çekerek, “5 yıldır çaldınız,  çırptınız ama haram olsun. Kaybedeceksiniz, gidicisiniz. Biz kazanacağız, sadece bir gününüz kaldı. Belediyenin özel kalem bütçesinden son 5 ay için aldığınız 1 ton çaydan bir bardak daha için, bizden olsun, çünkü gidiyorsunuz” dedi. 

Koca ve Bozan, belediye önündeki bariyerleri göstererek, bunun bir mal kaçırma operasyonu olduğunu dile getirdi. 

 

(HABER MERKEZİ)