Akhisar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu yeni sezona kapılarını açıyor

Akhisar Belediyesi Erdoğan Kanburoğlu Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 17 Haziran Pazartesi günü açılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatıyla 2022 yılında yenilenen Hüsnü Kahraman Kültür Parkı ve Gölet alanı içerisinde bulunan Erdoğan Kanburoğlu Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi kapılarını açıyor.

Yüzme havuzuna 18 yaş üstü giriş ücreti hafta içi 200 TL, hafta sonu 250 TL, 18 yaş altı ve üniversite öğrencileri için giriş ücreti hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL, engelli bireyler için ise ücretler 100 TL olarak belirlendi. Aylık abonelik ücretleri de 18 yaş üstü için aylık bin 500 TL, 18 yaş altı için bin 250 TL ve 3 kişilik aile aboneliği için aylık bin 500 TL olarak açıklandı.

Gaziler ve gazi yakınları ile şehitlerin birinci derece yakın aileleri hizmetten ücretsiz faydalanacak. Ailesi ile gelen 7 yaş altı çocuklara ise havuzlar ücretsiz olacak.

Havuz hizmeti perşembe günleri sadece kadınlara özel gerçekleştirilecek. Bayramın ikinci günü olan 17 Haziran’da ise bir defaya mahsus olmak üzere pazartesi açık olacak kompleks, sonraki haftalarda pazartesi günleri kapalı olacak.