Akşener: Çok özel bir olaya şahitlik ettik, kadına şiddete son

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımlarının dostluk maçına ilişkin "Çok güzel ve özel bir olaya şahitlik edildiğini" söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Dostluk Maçı'na ilişkin, "İnşallah bu akşam bu dostluk maçının Türkiye'deki pek çok ayrışmanın da önüne geçecek bir örnek olmasını diliyorum. Kadına şiddete son" dedi.

Akşener, Nef Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan ve deplasman takımının 7-0 galibiyetiyle sonuçlanan Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Dostluk Maçı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

'BERABERE OLSA DAHA MUTLU OLACAKTIM'

"Bu akşam güzel bir olaya şahitlik edildiğini" söyleyen Akşener, şunları kaydetti: "Dünyanın en önemli spor karşılaşmalarından biri Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti üzerine yapılan derbidir. Ama bugün kadına şiddete dikkat çekmek ve kadına şiddete hayır demek, kadınlara yönelik davranışların düzeltilmesini sağlamak ve buraya dikkat çekmek amaçlı bu iki ezeli rakip, kadın futbol takımlarıyla maç yaptılar ve çok özel bir olaya şahitlik ettik. Berabere gibi olsaydı daha mutlu olacaktım (Gülerek). Bu dostluk maçının Türkiye'deki pek çok ayrışmanın da önüne geçecek bir örnek olmasını diliyorum. Kadına şiddete son." (HABER MERKEZİ)