Akşener, Erdoğan'a tepki gösterdi: Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisine katılan Çelebi ve eşine 'çocuk' talimatı vermesine tepki gösterdi: Yine nefretin öznesinde Türk kadını var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda rozet taktığı Mehmet Ali Çelebi ile eşine verdiği "çocuk" talimatını eleştirdi.

Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın kullandığı "Bak PKK'nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" sözlerine değinmeyen Akşener, paylaşımında şunları söyledi:  

"Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı. Bu açıklama sayın Erdoğan ve arkadaşlarının bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri kalmadığının ibretlik ispatıdır.

Bu çirkin şuuraltı ve bu kirli zihniyet Türkiye'yi hak ettiği geleceğe taşıyamaz. Kadınları; tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtük organizmalar olarak görenlerin artık miatları doldu.

Onlar isteseler de istemeseler de Türkiye Cumhuriyeti; 2'nci yüzyılında her alanda çalışan, üreten ve başaran kadınların omuzlarında yükselecek. Kimse merak etmesin, çok az kaldı!" (HABER MERKEZİ)