Akşener’in liderler turu: Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Babacan'ı ziyaret etti

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin ev sahipliğinde gerçekleşecek 'Altılı Masa' toplantısının gündemini belirlemek için liderler turu kapsamında Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Muhalefette 6 siyasi partinin katıldığı “Altılı Masa” 3 Temmuz’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde 5’inci kez toplanacak.

Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ardından “liderler turu” kapsamında bugün de (15 Haziran) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde yapılan ve 1 saat süren görüşme basına kapalı gerçekleşti.

İYİ Parti lideri Akşener, son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. DEVA Partisi Genel Merkezi'nde, basına kapalı olarak yapılan görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. 

Görüşmede Akşener, Babacan'ı, 3 Temmuz'daki "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" çalışma yemeğine davet etti. Babacan, görüşmenin ardından Akşener'i aracına kadar uğurladı. 

Akşener, 13 Haziran günü de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etmişti. (DUVAR)