Alçıya aldırdığı koluna tabanca saklayıp hastaneye girmiş

İzmir'de yaşayan İbrahim T. bir gün arayla silahlı saldırıya uğradı. Hastanede tedavi görürken İbrahim T.'ye ateş açan saldırganın silahı, alçılı kolunun içinde hastaneye soktuğu tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim T. tedavi gördüğü hastanede ikinci kez vuruldu. Çiğli ilçesinde gerçekleşen olayda, saldırgan A.Ç.'nin kolunu alçıya aldırdığı, silahı da bu koluna gizleyip, tedavi olma bahanesiyle hastaneye girdiği belirlendi.

Karşıyaka ilçesi Alaybey Mahallesi'nde 7 Mart günü saat 20.30 sularında 35 yaşındaki İbrahim T. tabancayla vuruldu. İbrahim T., Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi süren İbrahim T. dün saat 17.30 sularında hastane odasında yine silahlı saldırıya uğradı.

Kasığından vurulan İbrahim T. ilk müdahalenin ardından başka bir hastaneye sevk edildi. İbrahim T.'nin sevk edildiği hastane güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı. Polis ekipleri 27 yaşındaki A.Ç.'yi gözaltına aldı. 

A.Ç.'nin, kolunu alçıya aldırıp tabancayı da buraya sakladıktan sonra tedavi olma bahanesiyle hastaneye girdiği ortaya çıktı. Çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirtilen A.Ç.'nin, ilk ifadesinde "Arkadaşıma yamuk yaptı. O yüzden vurdum" dediği belirtildi.

Bu arada olay, güvenlik kameralarına yansıdı. A.Ç.'nin hasta gibi davranarak hastaneye geldiği görüldü. Görüntülerde; koridorda yürüyen A.Ç.'nin daha sonra polikliniklere girdiği ve tabanca seslerini duyan görevlilerinin kaçtığı anlar yer aldı.(DHA)

Etiketler izmir tabanca hastane