Aleyna Tilki: Mor ve Ötesi abilerim bana destek verdiği için bu kadar kıskanmayın

Aleyna Tilki, Mor ve Ötesi'yle yeniden yorumladığı 'Yaz Yaz Yaz' şarkısına gelen eleştirilere, "Mor ve Ötesi abilerim bana destek verdiği için bu kadar kıskanmayın" diye yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mor ve Ötesi üyeleri, Aleyna Tilki ile stüdyoya girerek grubun ilk kez 2003’te seslendirdiği, Ajda Pekkan şarkısı ‘Yaz Yaz Yaz’ı yeniden yorumladı. Şarkı, sosyal medyada gündem oldu.

İş birliğinin ardından gelen eleştirilere yanıt veren Aleyna Tilki, "Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın" dedi. 

'KULAKLARINIZ HATALARLA DOLU ŞARKILARA ALIŞMAYA BAŞLADI'

Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu yeni şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun. Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın."